• |
  • |
  • |
  • |
SDX logotyp

Kvalitet

Vårt mål är att matgästen skall få så god mat som möjligt. Hur maten tillagas kan vi inte påverka, men det är vårt jobb att göra transporten så skonsam som möjligt. Den konsten har vi förfinat i mer än 50 år.

I varje detalj söker vi ständigt efter möjligheter till förbättringar. Det kan gälla styrka, livslängd, hygien, elektronik, ergonomi, isolering och ekonomi. Låt oss se till att transporten blir en stark länk i kedjan från kök till matsal.

Detaljer

Genomtänkt i stort som smått

Det är detaljerna som gör helheten. Därför lägger vi mycket arbete på att förfina och utveckla varje liten detalj. Några exempel:

  • Låsfunktion med ergonomiskt utformat handtag, dubbla låskolvar och exakt tätning.
  • Isolering som minimerar tjockleken på väggarna kombinerat med extremt hög isoleringseffekt.
  • Dörrar som öppnas i 270 grader.
  • Gångjärn som inte sticker ut och som håller i många, många år.
  • Patenterad elektronik som styr värmen inom ett mycket smalt spektra för högsta matkvalitet.
  • Hjul som inte trilskas utan går lätt och smidigt även efter flera år.
  • Utformning av gejdrar för smidig hantering och rengöring.
  • Helsvetsad rostfri insida med integrerade gejdrar

Rostfritt

Insidan helt i rostfritt…

R-serien av THERMOBOX® är en vidareutveckling av ett beprövat koncept. Alla produktens uppskattade egenskaper som lång livslängd, elektronisk temperaturstyrning, god ergonomi och bekymmersfri funktion finns kvar.

Nu har vi förfinat insidan genom att göra den helt i rostfritt utan några skarvar eller skrymslen. Pressade rostfria gejdrar ökar säkerheten och förenklar rengöringen.

Matkvalitet

Det är kul att få beröm för den goda maten

För en husmor eller restaurangchef, är det ett viktigt kvitto på ett bra utfört jobb att få beröm för den goda maten.

SDX® skall göra det möjligt att varmhålla och förflytta mat med bibehållande av matkvaliteten.

Den enskilt viktigaste faktorn för att bibehålla matens fräschör är temperaturen.

SDX® har utvecklat ett patenterat elsystem med elektronisk temperaturstyrning. Den håller temperaturen inom önskade värden och med minimala temperatursvängningar. Kombinerat med mycket effektiv isolering ger det matkvalitet som märks på matgästernas uppskattning.

Hygien

Vissa gäster vill man inte ha

I varje detalj strävar vi efter kvalitet. Ett exempel är våra nya integrerade gejdrar som förenklar rengöring och ger en helt slät och tät yta utan några skrymslen eller springor. En förbättring som också direkt underlättar för användaren att hålla en god hygien.

Det patenterade elsystemet med digital temperaturreglering och den tydliga termometern är viktig för hygienen. Att varmhållning av livsmedel måste ske i absolut rätt temperatur för att undvika bakterietillväxt är väl känt. Det får aldrig vara någon tvekan om att temperaturen är den rätta.